Радіо «Голос Петрівщини» (комунальний заклад «Редакція Петрівського районного радіомовлення») розпочало своє мовлення на частоті 105,5 FM. ЗМІ має інформаційно-просвітницький формат. Загальний обсяг мовлення становить чотири години на добу.

На знімку: під час відкриття петрівського радіо.

«Підготовка до запуску тривала протягом майже двох років, — повідомив головний редактор Олександр Дога. — Адже потрібно було вирішити не лише фінансові та технічні, а й юридичні та навіть бюрократичні питання».
Тепер усе позаду, сучасну передавальну техніку за сприяння районної влади придбано та встановлено, колектив сформовано. Відтепер щоденно п’ять разів на день жителі Петрівського, кількох сусідніх районів та навіть Жовтих Вод Дніпропетровської області можуть слухати програми місцевого радіомовлення.
У відкритті важливого для району інформаційного суб’єкта, яке відбувалося в прямому ефірі, взяли участь керівники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, обласної спілки журналістів, колеги з обласного радіо та телебачення, редакцій районних газет Петрівського та Бобринецького районів.


Фото Віталія МОСКАЛИКА.