Військових Повітряних сил України одягне в однострої нового зразка вінницьке швейне підприємство ПАТ «Володарка».

— Першу частину замовлення ми вже виконали, — повідомив «Голосу України» голова правління товариства «Володарка» Леонід Гавриш. — Кілька сотень комплектів повсякденного одягу передали замовнику. Йдеться про форму для офіцерів керівного складу Повітряних сил. Приємно дізнатися, що військові належно оцінили роботу нашого колективу. З багаторічного досвіду роботи у швейній галузі, зазначу, що форма красива з погляду дизайну і якісна за пошиттям.
На вулицях Вінниці, де дислокується штаб Повітряних сил, уже можна побачити офіцерів у нових одностроях. Як розповіли у прес-центрі військових авіаторів, новий комплект повсякденної форми має схожість з парадною формою. Для параду носитимуть сорочки білого кольору, а на повсякдень — світло-коричневого. Водночас триває розроблення обмундирування для льотно-технічного складу, що має відповідати нормам і стандартам вимог військових НАТО.
До кінця червня нинішнього року ПАТ «Володарка» планує виконати половину отриманого замовлення для усіх категорій військових авіаторів.