У селищі Головне Любомльського району урочисто відкрили реконструйований стадіон. Створено його в 1956 році в тодішньому ще райцентрі за мінімальними вимогами тієї доби: футбольне поле з воротами, бігові доріжки... Сьогодні це сучасна багатофункціональна спортивна арена, розрахована не лише для проведення змагань, а насамперед на зміцнення здоров’я і фізичне загартування населення.


І хоч намагання оновити стадіон були й раніше, по-справжньому роботи тут розгорнулися після того, як з ініціативи народного депутата України Ігоря Гузя у 2016 році на його переобладнання спрямували 250 тисяч гривень державної субвенції. Долучили до цієї важливої справи і кошти місцевих бюджетів, а також приватних підприємців. Ощадно використати цей фінансовий ресурс допомогло й те, що багато робіт виконувалося громадою власними силами безоплатно. Тепер стадіон має футбольне поле з хорошим трав’яним покривом (через посушливу погоду цього досягти було непросто), а також нові роздягальні, трибуни для глядачів, гімнастичне обладнання...
Потрібно відзначити також підтримку голови районної ради Миколи Сушика, ініціативу головненського селищного голови Миколи Демедюка, прагнення сотень жителів мати оновлену спортивну арену. Все це дало змогу успішно завершити реконструкцію стадіону і зробити його відкриття справжній святом для селища.