На нове підприємство у Вінниці, що розпочне роботу у серпні, шукають співробітників, яким обіцяють зарплату від 7100 гривень на місяць.
До Вінницького обласного центру зайнятості звернулися представники ДП «Електричні системи» з проханням допомогти у кадровому забезпеченні нового виробництва. У співпраці з однією з міжнародних компаній на базі державного підприємства «Вінницький 45-й експериментальний механічний завод» налагодили виробництво автокомплектуючих.
За словами директора центру зайнятості Світлани Аляб’євої, роботодавці мають потребу у працівниках робітничих професій. «Пропонують непогану, як для нашого регіону, зарплату — 7100 гривень на місяць», — уточнює Світлана Аляб’єва і додає, що середня зарплата в області нині становить майже 5700 гривень. Співрозмовниця зазначила, що у перший місяць роботи планують працевлаштувати 230 осіб, у листопаді їх потрібно буде уже півтисячі, надалі, з розширенням виробництва, на новому підприємстві створять дві тисячі робочих місць. У центрі зайнятості організували зустріч з потенційними працівниками. Після розмови перші 80 виявили бажання оформити документи на роботу.