В Одесі відбулися урочистості, присвячені 25-річчю створення Військово-Морських Сил України. У порту зібралися бойові кораблі ВМС України й морської прикордонслужби на чолі із флагманом «Гетьманом Сагайдачним». Прибули також десантний корабель «Юрій Олефіренко», судно розмагнічування «Балта», ракетний катер «Прилуки», бронекатер «Аккерман», навчальний катер «Почаїв», артилерійський катер «Скадовськ» і санітарний катер «Сокаль».

Також біля причалів пришвартувалися сторожові кораблі прикордонників: «Григорій Куроп’ятников», «Миколаїв» і катер «Балаклава». А на причалах виставлені самохідні реактивні установки «Град» і «Ураган», важка артилерія, протитанкові й зенітні комплекси, вантажівки та американські позашляховики «Хамви».
Тисячі одеситів і гостей міста стали глядачами десантування спецпідрозділу парашутистів у воду приблизно за 150-200 метрів від Морвокзалу. Два Ан-26 точно вийшли на «ціль» і викинули 16 парашутистів з висоти майже 1000 метрів. У польоті вони розгорнули прапори — одеський, український і ВМСУ.
Поки рятувальники МПРС приступали до підйому парашутистів, над акваторією з’явилися два вертольоти Мі-14, з яких з висоти майже 5—7 метрів десантувалися водолази. Після цієї пара Ан-26 і Мі-14 зробили ще по одному показовому проходу на малій висоті.
На закінчення показу вертоліт Ка-27ПС зробив підйом плавця. Під час зависання рятувальник спустився по фалу, після чого обоє за допомогою лебідки були підняті на борт вертушки.