У Верхньодніпровську Дніпропетровської області урочисто нагороджено переможців обласного літературного конкурсу імені Миколи Невидайла. Цей письменник родом звідси, під час війни з нацизмом служив в ОУН, за що й постраждав від радянської влади, став в’язнем ГУЛАГу. Конкурс започаткували Верхньодніпровська райрада, районна адміністрація та Дніпропетровська обласна спілка письменників України. В ньому взяли участь письменники з Дніпра, Павлограда і Верхньодніпровського району.
Нагородження відбулось у теплій сімейній атмосфері в музеї «Літературне Придніпров’я», що у Верхньодніпровській центральній бібліотеці. Тут учасники дійства змогли побачити кадри хроніки життя Миколи Невидайла (1923—2012), почути спогади про нього.

Конкурс мав дві номінації: оповідання про боротьбу українців за волю та статті про життя і творчість письменника Миколи Невидайла. За твір «Людина з казковим прізвищем» перше місце посів Григорій Люлько, а в номінації «Оповідання» — Микола Ложко за уривок з роману «Мишурин Ріг. На тому березі життя». На церемонію запрошено сина письменника Мирослава Невидайла, якому вручено подяку за подвижницьку діяльність. Спонсором конкурсу виступив радник-консультант голови обласної ради Олег Безус.

Дніпропетровська область.