Інформаційна система містобудівного кадастру Одеси стала доступна для жителів міста. У базу даних внесено: чинну містобудівну документацію, Генплан розвитку міста, зонування територій, містобудівні умови й обмеження, будівельні паспорти, комплексні схеми й паспорти тимчасових споруд та ін.
Тепер на геопросторовій платформі містобудівного кадастру формуються інформаційні масиви баз об’єктів культурної спадщини, природно-заповідного фонду, земельних і природних ресурсів та ін.
Розроблено й сервіс ведення містобудівного моніторингу. Його перший етап складається з формування баз даних містобудівних умов і обмежень та будівельних паспортів, виданих міським управлінням архітектури й містобудування суб’єктам містобудівної діяльності. Найближчим часом до цього сервісу будуть підключені ресурси управління ДАБК Одеської міськради, що дасть змогу бачити об’єкти незавершеного будівництва, а також незаконні будоб’єкти. Крім того, в інформаційну систему кадастру входить електронний довідник вулиць та інших об’єктів на території Одеси.