У прифронтовому Новоайдарі відбулося розширене засідання правління Громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». У заході взяли участь представник Президента України у Верховній Раді України, народний депутат України Ірина Луценко, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань регіональної політики, державного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат України Сергій Кудлаєнко, заступник міністра соціальної політики України Наталія Федорович, представник Східного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Луганської області Валерій Нагорняк, а також учасники АТО та волонтери з усіх областей України.
Вітаючи присутніх, Ірина Луценко висловила сподівання на відверту і чесну розмову щодо нагальних проблем учасників АТО й жителів регіону. На Луганщину вона прибула не лише як представник Президента України, а й як людина, котра щиро переймається проблемами і виявляє турботу про населення в зоні бойових дій. Народний депутат України наголосила, що і надалі буде допомагати регіону. Зокрема, особисто ініціюватиме виділення додаткових коштів на ремонт дороги від Станиці Луганської до Куп’янська, а також на будівництво вітки залізничної дороги.
Окрім цього, ветерани АТО говорили про створення нових робочих місць, відкриття реабілітаційних центрів, пенсії військовим, проблеми патріотичного виховання молоді тощо. Влада обіцяла допомогти.

Луганська область.