Ярмарок-фестиваль вітчизняної продукції триватиме упродовж вихідних 15-16 липня у Вінниці. 80 виробників представлять свої доробки — від продуктів харчування до одягу, взуття, меблів тощо.

Місцем проведення ярмарку-фестивалю стане Центральний парк культури і відпочинку, де на літній сцені одночасно виступатимуть артисти. Ігри, розваги, майстер-класи, анімація — все це передбачено для дітей. Заклади харчування представлять вироби української кухні. Організатором незвичного для Вінниці заходу є керівник популярного місцевого гурту «ТІК», голова наглядової ради благодійного фонду «Подільська громада» Віктор Бронюк.
— Ярмарки у формі фестивалю в Україні проводять уже кілька років, — каже Віктор Бронюк. — Проект має назву «У пошуках Made іn Ukraіne». Торік я був на такому ярмарку у Києві. Там познайомився з ініціатором проекту Юлією Савостіною. За її підтримки вирішили провести таке само дійство у нашому місті над Бугом.
Заступник міського голови Вінниці Владислав Скальський наголошує, що їхня місія «відкрити» і популяризувати  виробників якісної продукції.
Ярмарок працюватиме з десятої ранку і до десятої вечора.