Завтра у Києві відбудеться акція пам’яті загиблого журналіста, одного з керівників «Української правди» Павла Шеремета. Про це пише ініціативна група у Фейсбуці.
Колеги Шеремета та небайдужі громадяни зберуться на місці його загибелі — на перетині вулиць Хмельницького та Франка — і пройдуть ходою до будівель силових відомств та на вулицю Банкову, де вимагатимуть результатів розслідування цього резонансного злочину.
«20 липня о 8.00 ми зберемося там, де загинув Павло, та вшануємо його пам’ять. Після вирушимо ходою до будівлі СБУ, адміністрації Президента та Міністерства внутрішніх справ і вимагатимемо розслідувати вбивство нашого друга та колеги», — йдеться у повідомленні.
Ініціатори акції наголошують, що за рік поліція не дала відповіді на питання, хто був вбивцею та замовником вбивства Шеремета.
Як повідомлялося раніше, 11 липня 2017 року Президент Петро Порошенко заявив, що правоохоронні органи повинні найближчим часом публічно відзвітувати про результати розслідування убивства Шеремета.