27 липня у невеличкій екуменічній капличці Всіх святих відбулася поминальна служба на спомин про загиблих внаслідок Скнилівської трагедії. Цьогоріч виповнюється 15 років від дня, коли на околиці Львова під час проведення авіашоу розбився військовий літак Су-27, забравши життя 77 осіб, із них 28 дітей.
Тож сюди, на вулицю Авіаційну, розташовану поруч з місцем трагедії, прийшли родичі загиблих, щоб у спільній молитві вшанувати їх пам’ять. Після божественної літургії та парастасу у капличці родичі пройшли до Сектору пам’яті — комплексу, який встановлено на місці падіння літака. На захід зі вшанування прийшли представники львівської міської та обласної влади. «Ця страшна трагедія вчить нас відповідальнішого ставлення до життя, до наших справ і обов’язків, а також відповідальності за життя наших ближніх. Це дуже велика трагедія для нашого міста і для всієї України, але найбільшою вона залишається для тих людей, які втратили в ній своїх найрідніших і найдорожчих. Тому лише молитвою і світлою пам’яттю про невинно загиблих можемо втамувати біль втрати і просити в Бога, щоб такого лиха на нашій землі більше ніколи не повторилося», — зазначив в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міськради Євген Бойко.
Цього року Львівська міська рада також надала матеріальну одноразову допомогу членам сімей загиблих у цій катастрофі львів’ян — по дві тисячі гривень.
Скнилівська трагедія стала найбільшою катастрофою під час проведення авіашоу у світі, вона сталася о 12.20 27 липня 2002 року.

Львів.