Переможцем турніру з футболу на Кубок Героїв спецназу, що третій рік поспіль відбувався у Вінниці, стала команда 3-го окремого полку спеціального призначення з міста Кропивницький. У фіналі вона перемогла колектив 73-го морського центру спецпризначення з Очакова на Миколаївщині.

У турнірі також взяли участь команди 8-го окремого полку, що дислокується у Хмельницькому, 142-го навчального центру Сил спецоперацій з Бердичева на Житомирщині та ветеранів-спецпризначенців з Вінниці. Ініціаторами змагання, присвяченого Дню високомобільних десантних військ, стало Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО за безпосередньої підтримки народного депутата України Сергія Кудлаєнка.
— У кожній команді є гравці, які приїхали на змагання безпосередньо із зони бойових дій, — зазначив заступник командувача Сил спеціальних операцій (ССО) Віталій Пікулін. — Зрештою, всі вони брали участь у захисті країни від агресора на Донбасі. Запроваджений вінничанами турнір — це не просто змагання, а гарна психологічна реабілітація, заряд позитива для тих, хто протистоїть ворогу.
Організатори подбали про змістовний відпочинок для учасників змагань. Другого серпня вони взяли участь у пішохідній ході центром Вінниці на честь Дня високомобільних десантних військ. Поклали квіти до пам’ятників полеглим на війні «афганцям» і тим, хто загинув у бойових діях на Донбасі. Також провели екскурсії містом. З цікавістю було сприйнято вечірню програму світломузичного фонтана.
Завершився турнір ще одним футбольним поєдинком. Збірна спецпризначенців помірялася силами з іншою збірною — ветеранів українського футболу. Незважаючи на різницю у віці, ветерани перемогли — 2:1.