Студент-медик Дмитро Коваленко, молодший брат загиблого в АТО спецназівця Героя України підполковника Юрія Коваленка, не отримує соціальну стипендію. Про це йдеться в інформації на сайті Вінницької обласної ради. 
На прийомі у депутата облради, голови постійної комісії з питань бюджету Геннадія Мазура, побував батько Героя України Віктор Коваленко. Колишній військовий офіцер нині має другу групу інвалідності. Просив надати матеріальну допомогу на лікування. Під час розмови повідомив, що його син Дмитро, студент Тернопільського медичного університету, має право на соціальну стипендію. Однак її не виплачують. За словами батька, син має гарні результати у навчанні. Голова комісії надав тисячу гривень допомоги ветерану з депутатського фонду. Пообіцяв звернутися до інших депутатів, голови облдержадміністрації з пропозицією надати адресну матеріальну допомогу батькові Героя України.
За словами Геннадія Мазура, що їх наводять на сайті облради, депутатам слід активніше підтримувати учасників АТО, їхні сім’ї, родини. «Я звернувся до голови облдержадміністрації з проханням передбачити кошти у сумі 50 тисяч гривень під час перерозподілу обласного бюджету за підсумками дев’яти місяців нинішнього року, — повідомив Геннадій Мазур. — Передати ці кошти у вигляді адресної матеріальної допомоги батькові Героя.
Голова постійної комісії з питань бюджету направив депутатське звернення до міністра соціальної політики Андрія Реви. У ньому висловлюється прохання з’ясувати, чому студент не отримує належних йому коштів. Адже таким категоріям громадян виплати соціальної стипендії гарантує держава.