На Закарпатті завершився ремонт автодороги між селами Лазещина і Кваси Рахівського району, що проводився в рамках капітального відновлення траси Мукачево — Рогатин. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів «дорожнього експерименту». Ремонт тривав за сучасною технологією із повною заміною асфальтового покриття.

 


У курортному селі Кваси, інформують з прес-служби ОДА, селяни зустріли дорожників хлібом-сіллю (на знімку). Керівники району, туристичних об’єктів та місцеве населення вручили робітникам символічні подарунки і подякували за роботу. Слід додати, що нині у Рахівському районі вже відремонтовано понад 25 кілометрів дороги державного значення. Роботи тривають. До речі, в кінці грудня минулого року Верховна Рада України внесла й Закарпатську область до експерименту, який передбачає спрямовувати на ремонт автодоріг 50 відсотків коштів від перевиконання щомісячних планових надходжень митниці ДФС. Ініціював зміни у відповідний законопроект голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, повідомляє наш власний кореспондент Василь НИТКА.

 


Також після капітального ремонту 4 серпня урочисто відкрили рух волинською ділянкою дороги Н-17 Львів — Радехів — Луцьк (на знімку), інформує наш власкор Максим СОЛОНЕНКО.


Фото Максима СОЛОНЕНКА та надано прес-службою ОДА.