Навесні цього року «Голос України» писав про видану творчим об’єднанням «Суцвіття», що діє при Центральній бібліотеці імені Шевченка, солідної збірки творів його учасників — літераторів, художників, краєзнавців. Після цього побачили світ ще два томики та альманах «Суцвіття плюс». 

Мал. Миколи КАПУСТИ до альманаху.

А почалася дружба закоханих у творчість мешканців тодішнього Красноармійська десять років тому, згодом до них приєдналися аматори з інших міст та сусідніх областей. У кращі часи їх кількість сягала 90 членів. За цей період вийшло чимало книжок, проведено багато виставок та інших культурних заходів.
За всі ці досягнення влада міста надала колективу статус Громадської організації «Творче об’єднання «Суцвіття». І якщо раніше все видавали і проводили за свої кревні, то тепер місто надаватиме і фінансову підтримку.
Нещодавно з цієї нагоди громадськість Покровська зібралась у приміщенні бібліотеки на урочистості. Представники міської влади, музею, бібліотек, шкіл, преси вітали, нагороджували грамотами, сувенірами та квітами під супровід поезій і пісень. Голова об’єднання Наталя Пилипенко, яку тут називають «наша берегиня», провела екскурс визначними датами і подіями, проілюструвавши його світлинами колег та почесних членів гурту — Павла Куща, Юрія Доценка, Ігоря Зоца, Миколи Капусти, Валерія Романька, які підтримують зв’язки із земляками, подаючи і свої твори до публікацій.
«Суцвітяни» щиро дякували за добрі вітання та побажання нових творчих здобутків і в свою чергу привітали начальника відділу культури Олену Олехнович, яка стала «Людиною року» у Донецькій області. 
А на «закуску» всі з задоволенням поласували величезним тортом від міської ради.

Покровськ Донецької області.