Не стало одного із найактивніших читачів парламентської газети Олексія Яковича Назаренка. Його добре знали журналісти газети і читацька аудиторія. Не раз виступав на сторінках «Голосу України» на злободенні теми.


З виданням Олексій Якович познайомився ще з часу його першого номера й завжди оформлював лише річну передплату. Був активним учасником клубу друзів газети, який організувала в приморському місті колишній власкор «Голосу України» по Донецькій області Ліна Кущ. Постійно брав участь у Днях передплатника, які проводила редакція в Маріуполі. Неодноразово ставав призером розіграшу призів серед читачів. За багато років Олексій Якович тричі ставав призером і дуже пишався пам’ятними подарунками.

 

Але найяскравішою рисою характеру нашого колишнього читача була його вірність «Голосу України». Останній його виступ у газеті було присвячено ювілею улюбленого видання. А зовсім недавно ми дізналися сумну новину про те, що його не стало.


Незважаючи на стан здоров’я, у черговий і вже останній для нього раз Олексій Якович не порушив свою традицію оформлювати річну передплату на «Голос України» і залишив її своїм друзям, з якими пліч-о-пліч понад тридцять років прожив в одному будинку. І тепер кожний свіжий номер «Голосу України» — пам’ять про вірного читача і товариша.


«З Днем Народження, «Голосе України»! З «25-річчям!» З ювілеєм! Бажаємо подальших успіхів у житті газети. Багато корисного зроблено. Але в наступні 25 років необхідно виконати ще потужніші кроки в розвитку газети. Дуже чекаємо публікацій про відновлення миру в Україні!


З пов. Назаренко Олексій Якович, ветеран ЗСУ».


Леонід ВАСИЛЕНКО.


Маріуполь.