У поїзді «Інтерсіті» сполученням Одеса — Дарниця для пасажирів з квитками не знайшлося... місць.


Невдалим виявився день 13 серпня для пасажирів, які добиралися з Вінниці до столиці швидкісним потягом (764 Ш). Замість дев’яти вагонів на посадку подали тільки п’ять, тож зазначених у квитках місць не виявилося у составі.

Пасажири змушені були їхати в інших вагонах. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала Марія Фабрічева. Її чоловік Андрій Швець повідомив про це дружині телефоном з поїзда. Розповів, що стояти змушені не тільки дорослі, а й діти. Речі лежали у проході під ногами, бо на полицях —- багаж «сидячих». Деякі з дорослих пропонували дітям свої місця. Щоправда, на деякий час, аби в тих ніжки відпочили.


В обговоренні повідомлення один із учасників зазначив, що у квитках пасажирів, яким «не поталанило», провідник робив від руки помітки про необхідність повернення коштів. Яким чином і коли це можна зробити, не роз’яснював. Йти до суду вдасться не кожному, бо на це потрібен час і знову-таки гроші. До речі, вартість квитка з Вінниці до Києва у «Інтерсіті» втричі більша, ніж у плацкартному вагоні пасажирського потяга. За поїздку стоячи пасажири заплатили по 225 гривень.

Вінниця.