КРОПИВНИЦЬКИЙ:

Черговою перемогою порадували 80-річного тренера з Кіровоградщини керівника гуртка Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, майстра спорту з судномодельного спорту Олександра Костянтиновича Крючкова (на знімку) його вихованці. Олександр Крючков уже понад півстоліття працює з обдарованими дітьми, надихаючи їх на нові звершення та готуючи до нових перемог.

 


Нещодавно збірна команда Кіровоградської області (керівник Євген Ткаченко, тренер Олександр Крючков), здобула перше місце на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з судномодельного спорту, що проходили на водоймі бази «Фіш-парк» у селі Забір’я Київської області. Двічі піднімався на вищу сходинку п’єдесталу чемпіон України в класах моделей F4 B/C та ЕК-600, який одночасно з чемпіонським титулом виборов також бронзу в класі моделей F2A, Сергій Фріч. А його товариш по команді Руслан Кащук став чемпіоном у класі моделей F4A та срібним призером у класі моделей ЕН-600, виконавши норматив кандидата в майстри спорту.

Срібну медаль у класі моделей F2B отримав Євген Ткаченко, а Владислав Ростокін посів шосте місце в класі моделей F2A.


Команда юних судномоделістів Кіровоградщини нагороджена кубком, дипломами і медалями Міністерства освіти і науки України та Українського державного центру позашкільної освіти. Разом зі своїми вихованцями заслужену перемогу відсвяткував і досвідчений тренер команди. Організатори турніру — Український державний центр позашкільної освіти та Федерація судномоделізму і судномодельного спорту України.

Фото надано автором.