У Мелітополі затримали поплічницю терористичної організації «ДНР». Жінка, яка позиціонувала себе місцевим блогером, за винагороду збирала інформацію про переміщення, озброєння, місця дислокації Збройних Сил України, що задіяні в антитерористичній операції. Потім ці дані вона передавала так званій інформаційній службі політвідділу міністерства оборони «ДНР».

Судячи з даних, оприлюднених прес-службою СБУ, Тетяна через мобільний зв’язок і Інтернет не просто повідомляла інформацію, а й підкріплювала її фото- і відеоматеріалами, а також інформувала «куратора» про суспільно-політичну ситуацію в Мелітополі і районі.
Блогер на замовлення «ДНР» також публікувала на інформаційно-політичних сайтах антиукраїнські матеріали із закликами до зміни кордонів території України та насильницької зміни конституційного ладу для посилення соціального напруження та дестабілізації ситуації в регіоні.
Під час обшуку за місцем проживання жінки співробітники СБУ вилучили комп’ютерну техніку з доказами передачі інформації «ДНР». Відкрито кримінальне провадження за статтею 110 (зазіхання на територіальну цілісність України) і статтею 258-3 (сприяння діяльності терористичної організації) ККУ.