Кропивницький:

Відзнаки обласної державної адміністрації, головного управління ДФС, органів об’єднань підприємців та роботодавців України за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток області, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята отримали кращі підприємці Кіровоградщини.

 

На знімку: грамоту головного управління ДФСУ в Кіровоградській області одному з кращих підприємців області, директору приватного підприємства «Полівер» Володимиру Полякову (ліворуч) вручає в. о. начальника управління Сергій Тертичний.

Фото офіційного сайту Кіровоградської ОДА.

Сорок сім тисяч підприємців працюють сьогодні на Кіровоградщині. Завдяки їхній діяльності формується 90 відсотків валового продукту області, сплачується 95 відсотків усіх податків. Вони створили робочі місця для майже 170 тисяч жителів регіону, підкреслив під час церемонії нагородження голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.


Не в останню чергу завдяки діяльності підприємців темпи зростання промисловості сягнули в області за минулий рік 16 відсотків (по державі — до 2,5%).