Полтава:

У Полтаві влаштували традиційний, уже четвертий за ліком, Парад близнюків. У ньому взяли участь чотири десятки пар. Щоправда, серед них були навіть дві трійні. Наймолодшим учасникам ще не виповнилося й рочка, найстаршим, братам Валерію та Віктору Васенковим, — уже по 67. Особливо популярними були, так би мовити, «близнюки у квадраті»: двоє ніби скопійованих один з одного дорослих чоловіків тримали на руках дуже схожих на них дівчаток. Як з’ясувалося, в родині одного з братів народилися також близнючки...

 

 

Оскільки це колоритне дійство відбувалося просто неба, біля торгово-розважального центру «Київ», то до нього охоче долучалися не лише рідні, друзі, знайомі близнюків, а й випадкові перехожі. Власне, всі з цікавістю слухали кумедні бувальщини про те, як винуватцям згаданого свята доводилося підміняти один одного в найрізноманітніших ситуаціях. Учасники параду отримували подарунки, брали участь в іграх, конкурсах, розвагах, робили сімейні селфі (на знімку).


Водночас говорили й про речі серйозні. Зокрема, дехто з дорослих героїв дійства пригадував, як свого часу саме подвійна сила їхньої любові єднала, «цементувала» родини навіть тоді, коли, здавалося, вже ніщо не втримає батьків від розлучення. І хоча, звісно, жити поруч зі своїм «віддзеркаленням» непросто, переваг від цього незрівнянно більше, ніж складнощів. Зрештою, після чергового знайомства з полтавськими близнюками вони стали ще ближчими не тільки для своїх родичів.

Фото надане автором.