Учора у столиці керівники Асоціації міст України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ та Всеукраїнської ради голів ОСББ підписали Меморандум про співпрацю. Краща взаємодія між асоціацією, міністерством та представниками ОСББ, як сподіваються підписанти документа, підніме на вищий рівень послуги, що їх надають співвласникам багатоквартирних будинків комунальники.

Участь у церемонії підписання взяв і  заступник голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і ЖКГ Дмитро Андрієвський.


Покращення співпраці між різними відомствами, що діють у сфері ЖКГ, сьогодні справді неабияк актуальне, адже на порозі — опалювальний сезон, й багато українців стурбовані запитаннями: чи готові їхні будинки до зими, й скільки цього року доведеться заплатити за тепло? Чи вистачить у людей коштів? Досліджували цю тему й наші регіональні кореспонденти.

 

Народний депутат Дмитро Андрієвський, голова Асоціації міст України Віталій Кличко, президент Всеукраїнської ради голів ОСББ Наталія Олійник та віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко. 

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.