Учора ми стали свідками, як група провокаторів вривається і порушує цілісність українського кордону. Співучасниками злочинного сценарію стали не лише «активісти» і «люди під ейфорією», а й народні депутати (а це ті, хто творить закон і має неухильно його дотримуватися). Та, крім обранців народу, головний каталізатор порушення прориву — екс-президент Грузії, людина, позбавлена громадянства, людина, яка на словах вважає себе українцем, натомість зухвало і лицемірно переступає всі букви Закону.

 

 


Неприпустимо, що Україна знову стане епіцентром обговорень у світі через провокації порушників. Не можна допустити, щоб через політичні амбіції зацікавлених осіб піддавали сумніву питання безпеки кордону.


Адже вже впродовж третього року військовослужбовці на передовій, на сході України, доводять — рубежі країни непохитні, а ворогу не місце на чужій землі.


Ми, представники громадських організацій Львівщини, рішуче засуджуємо провокативні дії, які відбулися 10 вересня 2017 року на західному кордоні.


Немає жодного виправдання особам, які прорвали державний кордон України, тому ми вимагаємо покарати всіх, без винятку, осіб, які завдали непоправної шкоди іміджу нашої держави.