Овни. Вам необхідно свідомо скерувати своє життя в потрібне русло. Виявляйте наполегливість і старанність у всіх починаннях — і ви досягнете успіхів у будь-якій сфері.

Тельці. На роботі будьте готові до насиченого бурхливими подіями, діловими зустрічами й несподіваними змінами тижня. А от у сімейній сфері, навпаки, пануватимуть спокій і гармонія.

Близнюки. Ви намагаєтеся вибудувати основу свого життя, покладаючись на вдачу. Цього тижня вам потрібно також розраховувати на свої знання й уміння, не відмовляйтеся від допомоги вірних друзів.

Раки. Виявляйте кмітливість і природжену мудрість. Це допоможе розібратися в особистих стосунках й обрати напрям у діловій сфері.

Леви. Цього тижня перед вами можуть відкритися різні можливості. У підсумку ви зумієте досягти чогось конкретного, що потішить вас і близьких.

Діви. Будьте уважні, щоб не проґавити вдалого шансу. Виявляйте наполегливість, навички, вправність — і ви досягнете бажаної мети.

Терези. Ви зможете зважитися на шлях у невідоме, всупереч своїм страхам і звичкам. Будьте готові до безлічі пригод, новацій, можливостей і досягнень.

Скорпіони. Цього тижня ви працюватимете для досягнення матеріальних цінностей, при цьому не забувайте про свій внутрішній світ і саморозвиток.

Стрільці. Ви будете дуже продуктивні цього тижня. Що потрібно робити — ви самі знаєте, адже настав той момент, коли чекати не можна, а необхідно діяти.

Козероги. Ідеї битимуть з вас ключем, головне — встигайте їх записувати чи запам’ятовувати, щоб потім неодмінно реалізувати. А сил та енергії для цього у вас буде достатньо.

Водолії. У вас є шанс отримати надійного ділового партнера і намітити основні шляхи діяльності. Можливі приємні зустрічі з родиною і знайомими.

Риби. Ви багато чого досягли в діловій сфері й тепер можете по праву ділитися досвідом і давати поради іншим. Відновити сили допоможе спілкування з рідними та друзями.