Про діяльність фіскальних органів, структуру, функції та роль у наповненні державного та місцевого бюджетів розповіли студентам природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського національного університету.

 

На знімку: студентам зустріч видалася цікавою й корисною.


Фото надано прес-службою облДФС.


Під час зустрічі Юрій Сакалош, заступник начальника головного управління ДФС у Закарпатській області, наголошував, що спеціалісти податкової служби завжди раді ділитися досвідом з молодим поколінням, адже від них залежить майбутній розвиток краю та держави.


Посадовець, повідомляють у прес-службі відомства, детально ознайомив спудеїв зі структурою ДФС, діяльністю та функціями центрів обслуговування платників, перспективами реорганізації та створення служби фінансових розслідувань.


— Якщо в майбутньому ви захочете пов’язати своє життя із податковою системою, захочете працювати у фіскальній службі, то сьогодні вам необхідно наполегливо працювати, вчитися, багато читати й активно цікавитися законодавством, адже тільки тоді ви будете затребуваними фахівцями, які зможуть реалізовувати ті функції, які держава покладає на особовий склад відомства, — наголосив Юрій Сакалош.


Алла Дацюк, начальник відділу комунікацій головного фіскального органу Закарпаття, розповіла про сучасні сервіси для платників, які значно спрощують взаємодію «держава — платник податків». А Марта Волощук, голова територіального відділення Асоціації платників податків України та викладач УжНУ, зауважила, що лекції та дещо неформальне спілкування студентів зі співробітниками ДФС стали вже доброю традицією. За її словами, майбутні професіонали мають бути всебічно обізнаними, тож саме такі зустрічі дуже корисні для розширення їх світогляду та професійної орієнтації.

Ужгород.