Міський голова Тернополя Сергій Надал, координатор Центру громадського контролю «ДІЙ!» у місті Василь Томчишин та директор «MagneticOne Municipal Technologie» Катерина Бігняк презентували Інтерактивну карту реєстру комунального майна. Це один із сервісів для підвищення відкритості влади та зручності користування тернополян.

— Прозорість та відкритість — одні з ключових пріоритетів у діяльності міськради. Сьогодні в обласному центрі функціонує безліч електронних сервісів, зокрема відкритий бюджет, відкрите місто, електронні петиції, громадський бюджет тощо, — розповів Сергій Надал. — Ще одним інструментом для відкритості та прозорості стане інтерактивна карта комунального майна на основі відкритих даних, яка дасть будь-якому користувачу змогу знайти інформацію про усе комунальне майно, яке перебуває у власності громади, побачити, ким орендується, яка площа приміщення тощо.
Інтерактивна карта доступна на сайті Тернопільської міської ради у розділі «Реєстр комунального майна» (http://rada.te.ua/mapa_mista/).

Тернопільська область.

Фото з відкритих джерел.