Останню добу (станом на 28.09) бойовики 15 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру АТО, противник не застосовував мінометів та іншого важкого озброєння, проте повного дотримання режиму тиші не було. Окупанти продовжували обстрілювати захисників Авдіївки. Щоправда, тепер використовували тільки стрілецьку зброю. Крім того, на донецькому напрямку ворожі гранатомети різних видів працювали поблизу Пісків, а великокаліберні кулемети — на підступах до Невельського.
На маріупольському напрямку вночі терористи гатили у районі Широкиного і Талаківки. На луганському під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти у районі Лобачевого та Станиці Луганської. А факти використання бойовиками стрілецької зброї зафіксовано біля Кримського.
Проросійські найманці знову обстрілюють населені пункти. Цього разу — Жованку та Мар’їнку. Як повідомив учора керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, у дворі власного будинку в Жованці дістав кульове поранення в ногу місцевий мешканець. За його словами, військові надали чоловікові першу невідкладну допомогу і військовим транспортом відвезли у лікарню в Бахмут.
Він додав, що під ворожий обстріл потрапила і Мар’їнка: бойовики вели вогонь з гранатометів, а потім підключили важкі міномети калібру 122 мм — зафіксовано 21 постріл.