Первинна профспілкова організація працівників Закарпатської митниці ДФС передала запчастини і камери для автомобілів військовим, які несуть службу на сході України. Зокрема, камери, акумулятори, гальмівні шланги та водяні патрубки на суму 30 тисяч грн. отримали бійці 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.

За словами голови профкому Віктора Потапського, первинна профспілкова організація та керівництво Закарпатської митниці ДФС одразу ж відгукнулися на прохання закарпатських військових, з’ясували їхню потребу в запчастинах і комплектуючих для транспортних засобів і за рахунок профспілкових коштів придбали потрібне.
— Ми вдячні нашим воїнам за службу, за захист Батьківщини від окупантів і завжди готові прийти на допомогу, зробити все від нас залежне, щоб розв’язати ті технічні проблеми, які виникають під час експлуатації транспорту. Адже це все, врешті, впливає на рівень обороноспроможності та можливості ефективно долати ті випробування, які виникають перед нашими захисниками на лінії фронту, — каже в. о. керівника митниці Станіслав Балуєв.