Голова Львівської ОДА Олег Синютка двічі потрапив під шквал критики місцевих ЗМІ. Першого разу, коли полетів приватним літаком на міжнародну машинобудівну виставку в місто Брно (Чехія). А другого, коли його службовий автомобіль сфотографували біля Львівського національного театру опери та балету на місці стоянки для інвалідів.

Як розповів Олег Синютка на телевізійному каналі, сесія обласної ради затягнулася, і щоб встигнути на офіційні заходи, довелося орендувати приватний літак за власні кошти. З сімейного бюджету він виклав 29800 гривень за переліт Львів—Брно—Львів, бо волів бути присутнім на сесії, де розглядали важливі питання.
Щодо стоянки службового автомобіля на місці для інвалідів, пояснення дала у Фейсбуці т. в. о. керівника департаменту внутрішньої та інформаційної політики ОДА Ольга Березюк. Це сталося під час святкування Дня захисника України. Виявилося, що поруч ще стояло авто міського голови Андрія Садового. Як пояснила О. Березюк, цей автомобіль після телефонного дзвінка від’їхав, а сфотографували і розмістили в ЗМІ лише службове авто голови ОДА. Інформацію про цю подію оприлюднило видання, яке пов’язують з Андрієм Садовим.