Дві акції під таким девізом провели у Вінниці. «П’ятий рік поспіль благодійний фонд «Подільська громада» організовує низку заходів під умовною назвою «Епідемія доброти», — каже директор фонду Андрій Дручинський. Охочим узяти в ній участь, як і в попередні роки, пропонували під час своєрідної лотереї обрати справу, яку мають зробити, — дістати зі скриньки аркуш згорнутого паперу і прочитати напис на ньому.

Студентові Миколі Панасюку випала місія подарувати гарний настрій провідниці трамваю і водію тролейбуса. Хлопець пообіцяв жінці-провідниці прочитати вірш про весну і вручити шоколадку, а чоловікові — ручку і блокнот.
Учасники акції допомагали нести речі пасажирам на залізничному вокзалі, завітали з подарунками до багатодітних родин і одиноких ветеранів (їхні адреси і самі презенти підготував фонд «Подільська громада»). Акцію підтримали також члени громадської організації «Дитячі омбудсмени Вінниці». У кожному з чотирьох Центрів надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» вони вручали виготовлені власноруч смайлики зі зверненнями до дорослих: «Любіть свою дитину!», «Дозвольте дитині бути собою!». Внизу зазначили інформацію про дитячих омбудсменів та електронну адресу сайту для спілкування з ними.