Урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери відбулися в Тернопільській обласній філармонії. Участь у них взяли голова обласної ради Віктор Овчарук (на знімку) та голова облдержадміністрації Степан Барна.

Вони привітали п’ятитисячний колектив працівників соцзахисту населення області, людей, для яких творити добро є не лише професійним, а й моральним обов’язком.
Тим часом у Тернопільській загальноосвітній школі № 10 завершився XXV чемпіонат України «КРОКС». Він містив три блоки: спортивних, інтелектуальних та розвивальних ігор. У них взяли участь 14 команд. Східна Україна була представлена командою «Друге дихання». До неї входять учні Слов’янської школи № 11, що в Донецькій області. З ними зустрівся голова Тернопільської ОДА Степан Барна (на знімку).

«В умовах, коли країна потерпає від російського агресора, нам, як ніколи, потрібно гуртуватися та об’єднуватися спільними позиціями, поглядами, рішеннями, проектами. Щиро вдячний вам та вашим батькам за патріотичну позицію і запрошую вас провести на Тернопільщині різдвяні та великодні свята», — зазначив він під час спілкування зі школярами.

Фото з відкритих джерел.