За добу (станом на ранок 02.11.) бойовики на Донбасі 17 разів порушили режим тиші. За даними прес-центру штабу АТО, найгарячіше було на луганському напрямку. Так, увечері бойовики чотири рази били по наших позиціях неподалік Кримського, використовуючи увесь спектр піхотного озброєння та міномети калібру 82 мм. Бійці АТО симетрично відповідали ворогу. Крім того, окупанти випустили вісім мін калібру 120 мм на підступах до Троїцького», — зазначили в прес-центрі.
На маріупольському напрямку російські найманці майже годину вели вогонь із протитанкових гранатометів і стрілецької зброї по опорних пунктах біля Старогнатівки. На донецькому гарячою точкою й надалі залишається Авдіївська промзона. Там бойовики кілька годин поспіль били із різних видів гранатометів. 
«Через постійні обстріли бойовиків українська сторона не може відремонтувати стратегічні об’єкти в зоні АТО на Донбасі, через що можуть настати гуманітарна та екологічна катастрофи. До переліку невідкладних робіт на важливих об’єктах інфраструктури Донбасу належать ремонт газоводів-відводів до газорозподільчої станції поблизу Мар’їнки та відновлювальні роботи на фенольному заводі в населеному пункті Новгородське Донецької області», — йдеться в повідомленні штабу АТО.