Найдовший концерт відбудеться сьогодні у Вінницькому міському Палаці мистецтв «Зоря». Дійство триватиме безперервно з 10-ї і до 18-ї години.
Під час мистецької акції вінничани спробують встановити рекорд України у номінації «найтриваліший виступ артистів окремо взятого закладу культури». За інформацією директора Палацу мистецтв «Зоря» Євгена Майданика, заплановано виступ майже чотирьохсот учасників з десяти творчих колективів. Глядачі побачать артистів різних жанрів і навіть показ моделей одягу. Програма приурочена до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це свято відзначають 9 листопада.
— Ми запросили представників «Книги рекордів України», щоб вони зафіксували наше досягнення, — каже Євген Майданик. — Сподіваємося, такого тривалого концерту, підготованого силами одного закладу, глядачі ще не бачили. Принаймні у Вінниці до нас цього не робив ніхто.
Співрозмовник уточнив, що рекордний виступ передаватимуть також у прямій трансляції на сайті міського Палацу мистецтв zoria.vmr.gov.ua.