За останню добу (станом на ранок 3.11) бойовики на Донбасі 16 разів порушили режим тиші. За даними прес-центру штабу АТО, переважно окупанти застосовували піхотне озброєння. На луганському напрямку вони тричі били із гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Кримського. Під вогонь із цієї ж зброї потрапив опорний пункт неподалік Лебединського, що на маріупольському напрямку.
На донецькому бойовики застосували гранатомети різних видів та стрілецьку зброю біля Луганського, Кам’янки та «Бутовки». А з кулеметів обстріляли підступи до Авдіївки та Зайцевого.
«Сили АТО 13 разів вогнем із озброєння, що не заборонене мирними домовленостями, змушували найманців до миру. В результаті бойових дій один військовослужбовець Збройних Сил України дістав поранення», — зазначили в штабі АТО.
За даними керівника групи «Інформаційний спротив» Дмитра Тимчука, на окуповану територію Луганської області прибули представники спецслужб Росії для проведення «кадрових чисток». «З території РФ до «ЛНР» прибула група (до 20 осіб) представників спецслужб Росії, здебільшого — кадрові офіцери ФСБ», — повідомив він.