Реальний образ героя, котрий віддав своє життя за Україну, обрамлений поетичними рядками та показом воєнних подій на сході України, — такою постала кожна з двох десятків кіноновел, які увійшли до фільму «Нескорені ворогом». Цей фільм — про патріотів із Дубенського та Млинівського районів. Створила його Тетяна Філімоненко з міста Дубно.
«Цей фільм знято для того, щоб не стерти пам’ять про воїнів, які захищали нас, цілісність та кордони України на сході, і виховати патріотизм у молодого підростаючого покоління», — зазначила авторка кінострічки під час презентації, котра нещодавно відбулася у місті Дубно.
Під час перегляду фільму глядачі не стримували сліз. Зокрема, в епізоді, коли дубенчанин Петро Накидалюк ще за життя залишив лист, у якому попросив у мами пробачення, якщо не повернеться з війни, ніби щось передчував, і так насправді сталося. Інший герой Петро Полицяк із Борбина Млинівського району, обороняючи ДАП, урятував життя побратиму, однак сам не вижив. І такою пронизливою у стрічці є кожна історія — доля воїна, котрий загинув у зоні АТО.
Після презентації фільм розпочне свій шлях теренами Рівненщини. Його планують показати в кожному районі області.

Рівненська область.