За добу (станом на ранок 14.11) бойовики на Донбасі понад 30 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру АТО, на луганському напрямку кількість ворожих обстрілів знову зросла. Зокрема, застосовуючи міномети калібру 120 мм, гранатомети та стрілецьку зброю, окупанти чотири рази обстріляли бійців ЗСУ в Новотошківському. З такого само озброєння відкривали вогонь по укріпленнях у районі Травневого. Застосовуючи піхотне озброєння, бойовики також порушували перемир’я неподалік Троїцького, Кримського, Зайцевого. Активізувався ворог і на Світлодарській дузі. Зі 120 мм і 82 мм мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП було обстріляно захисників Луганського.
На донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї кілька разів обстріляли передмістя Авдіївки. Під вогонь ворога з 82 мм міномета та стрілецької зброї потрапили оборонці Мар’їнки. А поблизу Маріуполя російські найманці випустили п’ять мін калібру 120 мм біля Павлополя. У цьому самому районі під гранатометним вогнем опинилися опорні пункти неподалік Широкиного.
Під вогонь мінометів бойовиків учора потрапили й житлові квартали Мар’їнки. Принаймні таку інформацію ЗМІ повідомив керівник Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський. 
«У селищі працює оглядова група, описує наслідки обстрілу. Поки що зафіксували пошкодження одного приватного будинку на вулиці Карпова, 
36-а. Надходить інформація про наявність мін, які не розірвалися. Її перевіряють представники ДСНС — вони перебувають на місці події й оглядають територію», — зазначив він.