Двадцять п’ять одиниць нової техніки для прибирання доріг і тротуарів придбано для комунального підприємства «Вінницьке шляхове управління» (на знімку). 30 мільйонів гривень надано підприємству з міського бюджету, ще шість мільйонів — кредитні кошти з Фонду муніципальних ініціатив.

— Використання такої техніки дасть можливість збільшити площу прибирання доріг і тротуарів, — каже керівник КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол. — Для роботи взимку сформували більше підрозділів, ніж їх було торік. До речі, уже закупили протиожеледні матеріали...
— Після минулорічної зими ми зробили висновки, зокрема, провели кадрові зміни в названому підприємстві, — зазначає міський голова Вінниці Сергій Моргунов. — Під час формування бюджету на 2017 рік передбачили кошти для придбання техніки, загалом тепер її парк нараховує понад 80 одиниць. Уся вона обладнана GPS-навігаторами та датчиками вимірювання використання пального. Сподіваємося, на її ефективне використання шляховиками у пору снігопадів, аби не було нарікань мешканців міста, що їх вони висловлювали минулої зими.

Фото з сайту Вінницької міськради.