Керівники Тернопільщини привітали Підволочиську громаду з радісною подією — відкриттям Центру надання адміністративних послуг.

Голова обласної ради Віктор Овчарук (на знімку), звертаючись до мешканців районного центру, сказав: «Завжди радісно брати участь у відкритті установ, які приноситимуть користь людям. Рівень розвитку суспільства визначається кількома показниками, серед них — ставлення громадян до дітей та старших людей, до людей з обмеженими можливостями. Підволочиська об’єднана територіальна громада саме і є прикладом того, як потрібно дбати про населення. І це стало можливим завдяки децентралізації. Адже селищна рада віднайшла змогу виділити 160 тис. грн на створення Центру надання адміністративних послуг.
Те, що ви працюєте по-новому, доводить також фінансова підтримка в розмірі 1 млн 240 тис. грн, надана Німецько-українським проектом «Реформа управління на сході України», який реалізує компанія «Deutsche Gesellschaft fur internationale Zusammenarbeit» (Німецьке товариство міжнародного співробітництва) за дорученням федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини».
Відтепер у новому ЦНАПі у комфортних умовах мають змогу отримувати різноманітні послуги молоді мами, люди старшого віку та громадяни з обмеженими можливостями.

Фото надано автором.