Ураган «Еврідіка», який тиждень заливав дощами Грецію, завдав жахливих наслідків: 20 загиблих, тисячі людей, що залишилися без даху над головою, сотні зруйнованих будівель. 
Під час триденної жалоби за загиблими від стихійного лиха, з 17 по 19 листопада, що її було оголошено у країні, рятувальники не припиняли пошуків зниклих безвісти людей у районі передмість Афін — Мандрі й Неа Перамос. Тіла двох чоловіків, 55 і 42 років, були виявлено в прибережних скелях, а тіло 17-літнього хлопця знайдено в районі складів у Мандрі. У неділю рятувальники виявили в Мандрі тіло 20-ї жертви — 83-річного, який також загинув унаслідок повені. Дві особи досі вважаються зниклими безвісти.
Грецька влада подбала про тих людей, які залишилися без житла. Міністр судноплавства й острівної політики Греції Панайотіс Курубліс розпорядився тимчасово розмістити їх на круїзних кораблях компанії Celestyal Cruises. У порт Пірей уже прибуло круїзне судно Celestyal Nefeli, яке в понад 400 каютах може прийняти 1074 особи. На фешенебельному кораблі вони будуть забезпечені харчуванням і всім необхідним.
Але на Грецію насунулося нове лихо: на зміну урагану «Еврідіка» уже в суботу прийшов новий — «Зінонас». Цей середземноморський циклон із тропічними особливостями обрушився на Іонічні острови й Західну Грецію, де шквальний вітер сягав 7—8 балів за 
12-бальною шкалою Бофорта й буквально збивав з ніг людей.
Як повідомив сайт meteo.gr, «Зінонас» та інші середземноморські тропічні циклони є рідким явищем, яке спостерігається в останнє десятиліття у Середземномор’ї і дотепер вивчалося. Їх зародження вперше зафіксували лише з кінця 1980-х років, коли почало розвиватися супутникове спостереження за погодою. Умови їх виникнення й характеристики дуже схожі на урагани, що зароджуються в більш низьких широтах.