За даними прес-центру АТО, за останню добу (станом на ранок 21.11) бойовики 17 разів порушили перемир’я. Найгарячіше було на маріупольському напрямку. Окупанти неодноразово вели вогонь із мінометів різних типів та піхотного озброєння по наших військових біля Водяного, Павлополя і Чермалика. Із настанням сутінок терористи обстріляли з міномета калібру 120 мм позиції біля Талаківки. Загалом по оборонних укріпленнях цих чотирьох населених пунктів ворог випустив понад 100 мін різних типів. Також із мінометів 82-го калібру та гранатометів обстріляли підступи до Авдіївки та Новотроїцького.
На луганському напрямку впродовж доби проросійські незаконні збройні формування з гранатометів вели вогонь у районі Новгородського, з озброєння БМП — біля Луганського, а з великокаліберних кулеметів — неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.
Що відбувається на передовій, розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район ДАП): «Обстріли тривають цілодобово. Остання ніч була гарячою. Працювали ворожі міномети 120-го калібру. Б’ють досить влучно, працюють професіонали. «Орки» діють за звичною тактикою: слідом за обстрілом одразу йдуть у бій диверсійні групи по 5—7 чоловік. Вони намагаються з різних боків підійти впритул до наших позицій. Якщо не помітиш — просто закидають гранатами. Тому тактика в нас зараз досить проста: засікти й знищити. На щастя, усі хлопці живі й здорові. В секторі ситуація під нашим контролем, тому російські найманці й хвилюються. Ми готові до будь-якого розвитку подій».