21 листопада у приміщенні Палати депутатів Національного конгресу Аргентинської Республіки відбулося урочисте відкриття фотовиставки «Ніколи знову!», присвяченої роковинам Голодомору 1932—1933 років в Україні (на знімку). Про це повідомило на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці посольство України в цій країні. На заході, організованому дипмісією спільно з нижньою палатою аргентинського парламенту, були присутні депутати Національного конгресу, співробітники МЗС та інших урядових структур Аргентини, а також керівництво і представники організацій української громади.

Посол України Юрій Дюдін повідомив, що виставка покликана довести до широкої аргентинської громадськості правду про одну з найжахливіших сторінок української історії та найбільших гуманітарних катастроф ХХ сторіччя. Дипломат подякував аргентинським законодавцям за ухвалення у 2007 році резолюцій щодо вшанування пам’яті жертв Голодомору Палатою депутатів та Сенатом Аргентини і висловив сподівання, що аргентинський парламент долучиться до законодавчих органів інших держав, які визнали Голодомор актом геноциду українського народу.
Голова Групи дружби з Україною у Палаті депутатів Альваро Гонсалес  у свою чергу висловив солідарність та підтримку українського народу і наголосив, що дуже важливо доносити історичну правду про жахливі події минулого, аби не допустити їх повторення у майбутньому.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Посольства України в Аргентині.