У селі Радалівка Глобинського району, що на Полтавщині, врочисто відкрили дошкільний підрозділ місцевого навчально-виховного комплексу. Так після тривалої перерви фактично відновили діяльність дитячого садка.


Утіленню довгоочікуваної мрії селян у життя посприяли народний депутат України Костянтин Жеваго, представники місцевої влади та земляки-підприємці. Завдяки їхній фінансовій підтримці в будівлі НВК виконали досить масштабні ремонтні роботи.

 

Зокрема, було реконструйовано праве крило приміщення, а шкільну їдальню з харчоблоком перенесли з першого на другий поверх.


Зрештою, отримали не лише ошатне й по-сучасному обладнане та вмебльоване «гніздечко» для малечі, а й значною мірою оновлену споруду НВК, в якій вона продовжуватиме навчання. Поки що дитсадок відвідують півтора десятка вихованців. Однак у селі сподіваються на те, що невдовзі їх там побільшає. Адже зі створенням належних умов для дошкільного виховання діточок лелека в оселі молодих родин зазвичай прилітає частіше, передає наш власкор Василь НЕЇЖМАК.