За добу (станом на ранок 29.11) бойовики на Донбасі 27 разів порушили перемир’я. За даними прес-центру штабу АТО, на луганському напрямку протистояння загострилося на Світлодарській дузі. Окупанти вели вогонь з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння БМП між населеними пунктами Зайцеве й Гладосове. З піхотного озброєння обстріляли також оборонців Зайцевого, Новолуганського та кілька разів Травневого. На цьому самому напрямку минулої доби було гаряче на підступах до Трьохізбенки. Ворог обстріляв наші позиції із мінометів різних калібрів. А з гранатометів і стрілецької зброї — оборонні укріплення біля Жовтого, Новоолександрівки та Катеринівки.
На донецькому напрямку снайпер кілька годин вів прицільний вогонь у передмісті Авдіївки. З піхотного озброєння бойовики обстріляли підступи до Березового. На Приазов’ї атакували з гранатометів різних типів і стрілецької зброї біля Гнутового й Водяного, а з озброєння БМП — поблизу Широкиного.
Як зазначила ЗМІ начальник прес-центру оперативно-тактичного угрупування «Луганськ» Світлана Борисова, окупанти цілодобово гатять по Травневому та Гладосовому, які воїни 54-ї бригади разом із бійцями батальйону «Айдар» звільнили від бойовиків минулого тижня. «Через бойові дії до визволених сіл не можуть дістатися ремонтники, аби полагодити світло, газ і воду для людей», — заявила вона.