Починаючи з 3 грудня міський лікувально-діагностичний центр у Вінниці приймає відвідувачів навіть у вихідні — суботу та неділю. Інформацію про зміну графіка роботи повідомив на засіданні виконкому міськради директор міського департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш під час звіту про виконання програми «Здоров’я вінничан на 2017—2020 роки». За словами посадовця, керівництво закладу у такий спосіб дослухалося до пропозицій мешканців міста.
— Особливість нашого лікувально-діагностичного центру ще й у тому, що частина пацієнтів має знижки в оплаті, — зазначає Олександр Шиш. — Ті, хто отримує субсидії, сплачують за послуги половину вартості. Безплатно обслуговують учасників бойових дій та деякі інші категорії пацієнтів. Загалом знижку було надано третині відвідувачів. Сума відшкодованих з бюджету коштів становила 2,5 мільйона гривень. А порівняно з минулим роком кількість наданих закладом послуг зросла на 50 відсотків.
З початку нинішнього року центр відвідали майже 150 тисяч пацієнтів, яким було надано понад 200 тисяч послуг. Наступного року планують створити кабінет магніто-резонансної томографії, а також відкрити педіатричне відділення.

Вінницька область.