Так безапеляційно заявив лідер фракції «Народного фронту» Максим Бурбак, інспектуючи об’єкти в Заставнівському районі Чернівецької області, куди восени було спрямовано державні кошти і де, за його словами, «місцеві чиновники з районної ради всіляко перешкоджають виконанню цих робіт».
Народний депутат відзначив, «що роботи йдуть на повну потужність, люди працюють на повну силу, аби вчасно встигнути закінчити об’єкти». Також Максим Бурбак з радістю переконався, «що виконуються роботи совісно та якісно».
— Активно добудовується навчальний корпус школи у Горішніх Шерівцях. У Шубранці на завершальному етапі перекриття даху ДНЗ, а в школі завершують оновлення опалювальної системи. Так само у НВК Малого Кучурова до кінця тижня буде закінчено ремонт системи теплопостачання. До 15 грудня підрядники обіцяють завершити ремонт даху в Заставнівській музичній школі і капітальний ремонт будівлі Василівського НВК, — розповів народний депутат на своїй сторінці у Facebook. Водночас він наголосив, що йому прикро від намагання місцевих чиновників гальмувати процес: «Але вони ніколи не стануть на заваді підтримки ініціативи громад!» — заявив Максим Бурбак.

Сергій СУЛИМА.

Чернівецька область.