Представники Івано-Франківської міської асоціації учасників АТО зібрали прикарпатців на благодійний концерт. Захід під назвою «Сильні духом» бойові побратими організували, щоб підтримати та допомогти пораненим бійцям Олегу Івахнюку, Олександру Чуфицькому, Ігорю Гайдайчуку, а також реабілітаційному центру для учасників АТО та їхніх сімей «Бандерівський схрон». У концертній залі облмуздрамтеатру зібралися бійці, їхні родини, містяни, гості обласного центру, представники влади.
За словами голови міської асоціації учасників АТО Василя Андріїва, благодійний концерт організували задля привернення уваги громадськості і суспільства до проблем поранених бійців, які потребують підтримки й уваги не тільки на фронті, а й у тилу, розуміння їхніх психологічних, фізичних і моральних потреб.
Під час концерту родинам учасників антитерористичної операції у рамках програми «Житло воїнам АТО» було вручено документи на п’ять однокімнатних та шість двокімнатних квартир. Завдяки цій програмі уже понад 50 сімей атовців стали щасливими власниками житла в Івано-Франківську.
Під час благодійної акції на потреби поранених бійців та реабілітаційної садиби було зібрано 103 тисячі гривень.