Компанія "Західнадрасервіс" передплатила для військових частин Львівського гарнізону 300 примірників "Голосу України". Найбільше читачів видання Верховної Ради матиме у підрозділах, що дислокуються на Яворівському полігоні.

 

"Солдати і офіцери знайдуть для себе багато цікавої інформації, -- вважає керівник Західного медіацентру Міністерства оборони полковник Олександр Поронюк. -- І не тільки про законодавство, пільги для учасників АТО, а й про життя країни. Ще недавно цю газету військовослужбовці із задоволенням читали на передовій у зоні проведення антитерористичної операції. А тепер "Голос України" прийде на полігон, де триває навчання і злагодження військових підрозділів".

 

Компанія "Західнадрасервіс" проводить геологорозвідувальні роботи на газових площах у Львівській та Івано-франківській областях. Щорічно видобуває понад 12 млн тонн газу. Засновник компанії -- заслужений енергетик України Зіновій Козицький, завжди підтримував ЗСУ. Під час проведення часткової мобілізації компанія забезпечувала своїх працівників, призваних на військову службу, касками та бронежилетами, надавала матеріальну допомогу.

 

Богдан КУШНІР.

 

Львів.

 

Голос України