До проведення занять були залучені досвідчені вчені та викладачі Національної академії державного управління при Президентові України, Київського національного торговельно-економічного університету, Національної академії педагогічних наук та інших вищих навчальних закладів, фахівці Світового банку, Програми USAID РАДА, Національного агентства України з питань державної служби.

Учасники навчання також відвідали будинок уряду та ознайомилися з Музеєм історії урядів України. Своїм досвідом щодо особливостей роботи в апараті Верховної Ради з працівниками поділилися керівники структурних підрозділів та інші працівники апарату, які мають значний практичний досвід та безпосередньо займаються розробкою та опрацюванням законопроектів.

Підбиваючи підсумки, перший заступник керівника апарату Верховної Ради — керуючий справами Петро Боднар наголосив на необхідності подальшого підвищення працівниками рівня своєї професійної компетентності, особливо у час здійснення реформ, постійних викликів та змін.

Учасники навчання поділилися своїми враженнями щодо наданих освітніх послуг та внесли пропозиції стосовно покращення організації відповідного навчання у подальшому.

Директор Інституту вищої кваліфікації Київського національного торговельно-економічного університету Катерина Шклярук поінформувала про результати тестування та анкетування працівників, а також підбила підсумки підвищення кваліфікації.

Як повідомили в Інформаційному управлінні апарату Верховної Ради, 35 державних службовців апарату, які успішно пройшли навчання, в урочистій обстановці отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.