Лави військової частини № 3008 Нацгвардії України, що дислокується у Вінниці, поповнили 27 призовників. Усі вони склали присягу на вірність українському народу (на знімку). Урочистості відбувалися на плацу підрозділу. Вони розпочалися із вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули при виконанні бойових завдань на Донбасі під час антитерористичної операції. До підніжжя пам’ятного знака Героям-нацгвардійцям поклали кошик квітів.

— З території цієї частини нацгвардійці одними з перших вирушили на схід, щоб зупинити поширення сепаратизму, щоб він не пішов далі вглиб країни і не породжував кров і сльози, — наголосив голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій. — Ви повинні пишатися тим, що служите у такій частині. На вас покладається велика відповідальність перед своїми сім’ями та перед українським народом за майбутню долю рідної держави.
Керівник області разом із командиром частини № 3008 Сергієм Мамченком вручили окремим військовим відзнаки Президента «За участь в антитерористичній операції», а також нагородили грамотами волонтерів. На ратну службу новобранців благословив військовий капелан...

Вінницька область.

Фото з сайту Вінницької ОДА.