В області члени сімей загиблих воїнів АТО об’єдналися у громадську організацію «Єдина родина Тернопільщини», щоб підтримувати одне одного та разом пережити нелегку втрату рідних. Організація тривалий час діяла без приміщення. Але днями ситуація змінилася: у Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося відкриття офісу для сімей загиблих воїнів АТО.

На знімку: Степан Барна (другий зліва) і Віктор Овчарук (крайній справа) в офісі «Єдиної родини Тернопільщини».

У гості до членів організації завітали голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, старший офіцер групи з роботи з особовим складом та громадськістю обласного військкомату Олена Величанська, представники агрохолдингу «Мрія». Вони вручили новим господарям подарунки, необхідні для роботи.
За словами голови організації Мирослави Питак, поява власного приміщення допоможе об’єднатися та підтримувати одне одного, допомагати воїнам і співпрацювати з обласною адміністрацією та обласною радою: «Дякуємо, що не забуваєте про нас! Нас об’єднала спільна біда, тому ми добре розуміємо одне одного! Працюємо над тим, щоб у Тернополі був пам’ятник загиблим воїнам».
Нагадаємо, що влітку на Тернопільщині відбулася масштабна акція «Єдина родина України», яка об’єднала сім’ї загиблих воїнів з усієї України, щоб допомогти разом пережити глибоку втрату та віднайти у собі сили продовжити справу своїх синів, батьків, братів, чоловіків.

Фото надане автором.